Login firme   Inregistrare Firma
sanitare- termice- gaz

Servicii precum montaj, reparatii si intretinere pentru:

 
Instalatii sanitare: reparatii bai si bucatarii,  inlocuire sifoane pardoseala si conducte scurgere montaj si racordare obiecte sanitare (baterii, rezervor si vas wc, chiuvete si baterii, masini de spalat, cazi clasice si cu hidromasaj, tip jacuzzi si cabine de dus) inlocuire, sigilare si MONTAJ APOMETRE, repartitoare,electrocasnice, tevi, robineti, sifon de pardoseala, scurgeri interioare si exterioare, inlocuire tevi pexal cu PPR sau cupru, lucrari complete de instalatii sanitare si termice in case, vile la rosu, apartamente, montaj hidrofor si accesorii/piese necesare (pompe, rezervoare-tampon, filtre, vas de expansiune, etc...), desfundari profesionale de coloane si canalizare.
Lucrari in subsol blocuri si case, bransamente: apa si canalizare curte, distributii alimentare cu apa rece sau/si calda, circuit tur-retur caldura, robineti de coloana, pluviale.
 
Instalatii termice: calorifere, centrale termice de apartament/imobil individual/condominiu, boilere, cazane pe lemne, termostate, realizare si montare incalzire in pardoseala, montaj arzatoare soba, schimbatoare de caldura.
 
Instalatii climatizare: montaj aer conditionat,vanzari aer conditionat art cool, reparatii aer conditionat, incarcari cu freon, montaj perdele de aer.
 
 
Instalatii de gaze: robineti, tevi, racorduri, regulatoare si detectoare de gaz, modificari coloane tevi de gaze, montaj aragaze, reparatii aragaze.

Instalatorii sanitari cu multa experienta in domeniu si calificati pot onora orice tip de lucrare, indiferent de gradul de complexitate, din acest motive daca serviciile de care aveti nevoie nu se afla in lista de mai sus, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0720317563 sau 0765444539 pentru a va fi prezentata oferta. sau puteti intra pe pagina noastra de facebook 
http://www.facebook.com/instalatoriladatorie
 
 

Desfundari profesionale cu echipamente profesionale coloane scurgere, desfundari coloane wc, desfundari coloane buctarii, desfundare wc, desfundare chiuvete, desfundare scurgere cada, sifon de pardoseala, vidanjare fose septice, in regim de

 urgenta sau contracte de intretinere.Instalatori calificati reparatii instalatii sanitare de urgenta pentru baie sau bucatarie, montaj sifon de pardoseala, obiecte sanitare.reparatii la coloane de apa rece , apa calda , caldura, inlocuit obiecte sanitare, orice fel de instalatii sanitare, la subsoluri de bloc , apartamente , vile si case, montari centrale termice service cu reparatii pentru instalatii sanitare,termice,electrice,montaj obiecte sanitare,inlocuit pompe,vane,robineti coloana, inlocuit tubulatura ape uzate,montaj coloane apa si agent termic, 

Pe langa solutiile oferite pentru instalatiile termice, constructiilacheie va poate ajuta si in demararea si finalizarea lucrarilor de instalatii sanitare, de la montajul conductelor de scurgere inainte de turnarea sapelor si realizarea traseelor de alimentare cu apa, la montarea de obiecte sanitare si accesorii in bai si bucatarii. Montam sau inlocuim: lavoare, vase w.c., cazi de baie, cadite de dus, cabine de dus, robineti, racorduri de apa, racorduri de scurgere, tevi de scurgere, etc.

Montaj, reparatii si intretinere instalatii sanitare:
· conducte, vane si robineti de trecere subsoluri
· coloane de apa
· racordari la coloane                                               
· robineti de trecere
· robineti coltari de legatura
· baterii, chiuvete si lavoare
· bideuri, rezervoare si vase WC
· cazi si cabine dus
· sifoane pardosealaMontaj, reparatii si intretinere sisteme de incalzire:
· vane si robineti de trecere
· coloane primare si secundare
· robineti
· calorifere
· centrale termice de apartament/imobil individual/condominiu
· incarcare cu antigel instalatii termice

Montaj, reparatii si intretinere canalizare:
· coloane scurgere
· curatiri, desfundari
                                                                                                                
Masini de spalat, boilere, hidrofoare:
·  

 

Partener ROMSTAL

Acum va putem oferii intreaga gama de produse ROMSTAL prin care dorim sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Specialistii nostrii va stau la dispozitie oferindu-va solutii complete in domeniul instalatiilor si a amenajarilor.

 
 Romstal

Partener VALROM

Prin acest parteneriat urmarim sa devenim prima solutie pentru dumneavoastra in retelele de alimentare cu apa rece si calda, de gaze si de canalizare, sisteme de filtrare, stocare si pompare a apei, separatoare de grasimi si de hidrocarburi, sisteme sanitare si de incalzire, oferind calitate, siguranta si eficienta.

 
 Valrom

Partener MARICON

Ca urmare a stradaniei echipelor noastre am intalnit inca un partener de incredere ce asigura garantie, seriozitate, si promtitudine. Va putem oferi o gama larga de produse la preturi neasteptat de mici.

 
 Valrom

 

Nu asteptam ca un produs sa devina standard pe piata pentru a-l include in oferta. Venim intotdeauna cu noi alternative si testam reactia clientilor la noutatile pe care le propunem. Unele dintre ele sunt apreciate si adoptate, altele nu se ridica la inaltimea asteptarilor.

Indiferent de rezultat, cautam in permanenta noi furnizori pentru ca dorim sa le oferim clientilor nostri produse mai bune si mai performante. Acesta este si motivul pentru care nu listam produse cu proveniente neclare si standarde tehnice dubioase.

Lucram doar cu producatori respectati, care pot garanta pentru ce iese pe poarta fabricii pentru ca si noi sa putem extinde aceasta garantie fara sa ne riscam reputatia. 
 

Printre cele mai reprezentative companii cu care colaboram se numara :FrankePrimatechferroliKaldeTiemme SystemsBraco IndustrialrothenbergerSaunier DuvalVaillantAfrisovalromaristonheimeierjunkersimmergasWavinpurmo

PARTENER ROMSTAL

partenet ROMSTAL

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

» servicii
Ce poti face singur pana vin eu ? Daca ai o teava sparta, cauta robinetul de dinaintea sparturii si inchide-l. Daca nu stii unde se afla sau robinetul nu functioneaza, cauta cheile si inchide apa din subsol. DESFUNDA
Mai multe detalii
» de ce noi?
    Echipa noastra   va poate ajuta atat atunci cand a aparut o defectiune a instalatiei sanitare cat si daca doriti sa o reinnoiti. Instalatorii noÈ™tri sunt calificaÈ›i È™i au experienÈ›a necesar
Mai multe detalii