Login firme   Inregistrare Firma
despre noi

 


                                     Alegandu-ne pe noi, alegeti distinctia si calitatea , noi chiar suntem preocupati , cu adevarat, de satisfactia clientilor nostri, atat prin recomandarile pe care le facem, cat si prin calitatea materialelor utilizate .


                                                     Echipa noastra va poate ajuta cu orice serviciu de montaj / reparatii instalatii. Fie ca este vorba de instalatii termico sanitare, instalatii gaze, montaje diverse, noi va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.

Va oferim servicii profesionale in urmatoarele domenii: instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii de gaze precum si reparatii diverse. Experienta, competenta personalului, dorinta si determinarea sunt factorii dezvoltarii durabile si rapide ai echipei noastre.
Echipa noastra de instalatori autorizati ANRE ofera servicii de instalatii gaze, montaj si service centrale termice, montaj aragaze.
Apelati cu incredere la serviciile noastre!
 
Domenii de expertiza?
 
http://www.facebook.com/instalatoriladatorie va poate ajuta cu orice serviciu de montaj / reparatii instalatii. Fie ca este vorba de instalatii termico sanitare, instalatii gaze, montaje diverse, noi va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.
 
Instalatii
Instalatii termice, de gaze, instalatii sanitare.
Reparatii
Reparatii obiecte sanitare.
Montaj
Montaj calorifere, robineti, obiecte sanitare, chiuvete, toalete, cazi de baie, montaj aragaz, montaj hidrofoare, apometre.
Cu ce ne ocupam?
 
Instalatii sanitare: coloane de apa rece si apa calda, coloane canalizare, racordari la coloane, robineti de trecere, robineti, coltari de legatura, montari de lavoare
Instalatii de gaze: reparatii montaj aragaze
Canalizare - curatiri / desfundari coloane, schimbari coloane evacuare
Sisteme de incalzire - reparatii capitale si de intretinere, schimbat vane si robineti de trecere, montari convectoare, reparatii / montaj centrale termice de apartament/casa
Instalatii solare - pentru apa menajera
Amenajari interioare
Pentru mai multe detalii, intrati pe pagina noastra de facebook http://www.facebook.com/instalatoriladatorie sau sunati la numerele de tel. 0765444539 sau 0720317563

                                                                                                                                          Noi dam viata proiectelor dumneavoastra, ne conducem in tot ceea ce facem dupa un cod de valori bine definit, cu accent pe respectul fata de client in mod concret, aceasta inseamna lucrari de calitate si onorarea angajamentelor luate.  ne-am facut un renume si prin faptul ca sugestiile noastre, ca specialisti in constructii, exprima nivelul actual de exigenta in materie de tinuta si acuratete in executie.


                                                                                                                                    Lucrarile efectuate reprezinta cea mai buna reclama, pentru ca fiecare client multumit ne duce numele mai departe si ne ajuta sa ne situam in fata altor prestatori, noi nu facem rabat de la calitate, iar oferta noastra este atractiva prin diversitate si pret.


                                                                                                                   Dorim ca in cadrul unei relatii civilizate cu clientii, sa oferim servicii de calitate la un pret moderat , ferm stabilit inainte de inceperea lucrarii .


                                                                                                                       Find incredintati ca fara dumneavoastra, clientii nostri, nu am exista nici noi, tratam orice lucrare cu atentia cuvenita.


                                                                                                                                                                  Suntem corecti cu dumneavoastra, asadar, va solicitam increderea numai pentru prima interventie..... dupa aceea ne puteti apela in cunostinta de cauza.                                                                                                     merita sa incercati !!!!