Login firme   Inregistrare Firma
Sfaturi utile

cum alegem echipa de meseriasi

 

 

Este foarte important sa stim cum sa facem o selectie a constructorului pentru diferite lucrari de amenajari interioare, renovari, reparatii, zugraveli chiar si pentru lucrari mai mari de constructii imobile. 

Teoretic, fiecare beneficiar are mai multe optiuni :
1. sa isi faca amenajarea locintei in regie proprie
2. sa apeleze la Nea Mitica – ruda buna la toate
3. sa ceara de prin vecini numarul 

de telefon al unui meserias
4. sa caute oferte de la o companie specializata in amenajari interioare de pe internet, din ziare, printre colegi.

Daca optati pentru cea din urma varianta, iata de ce ar trebui sa tineti cont:
• sa stiti in linii mari ce doriti sa faceti in locuinta dumneavoastra
• sa stiti ce doriti sa schimbati, renovati, inlocuiti la apartamentul dumneavoastra.
• sa aveti bine stabilit un buget de investit in amenajarea interioara a locuintei.

Dupa ce aceste lucruri sunt stabilite,nu va ramane decat sa sunati sau sa trimiteti e-mail la echipele,companiile ce executa lucrari de amenajari interioare, zugraveli, renovari interioare pentru a vi se face o oferta.
Presupunand ca ati primit minim trei oferte de la echipele selectate de dumneavoastra de pe internet, sau de la prieteni, urmeaza sa le comparati. 

Cum le comparati? Foarte simplu. Le cereti tuturor, de la inceput, sa va oferteze in acelasi fel: pret material, pret manopera, defalcat pe categorii de lucrari.
Astfel o a puteti sa comparati mere cu mere, iar constructorul nu poate sa va abureasca. Am uitat sa va spun un lucru destul de important, si anume acela de a cere de la toate echipele oferte de materiale de acelasi fel, sau cel putin apropiate din punct de vedere al specificatiilor tehnice.
Acum, dupa ce aveti in fata cele trei oferte este foarte simplu sa le comparati. Nu ramane decat sa il alegeti pe cel care are preturile mai bune. Dar, e important sa nu va bazati doar pe acest fapt, si ar trebui sa luati in considerare si referinte despre echipa de la fostii clienti, sa studiati putin persoana cu care negociati (daca prezinta incredere,seriozitate), sa analizati site-ul constructorului si nu in ultimul rand sa va bazati si pe feeling.
Va doresc o alegere buna. 
Constructii la Cheie
» senzor de gaz
Detectoarele de gaz Echipamentele de protectie  sunt formate din senzori si electrovalve si sunt obligatorii in imobilele cu consumatori de tip masina aragaz si/sau alte aparate cu flacara libera.  Rolul pe care fiec
Mai multe detalii
» montarea radiatorului
Cum montez un calorifer A venit vara si sezonul reamenajarilor este in toi,este timpul sa schimbam caloriferele vechi. Iata pasii ce trebuie sa ii urmam pentru montarea unui calorifer nou. Mai intai de toate se demon
Mai multe detalii
» mici reparatii
Cum identifici locul fisurat si cum poti remedia problema Scurgerile de apa sunt greu de sesizat pana in momentul in care situatia se agraveaza si ne trezim cu locuinta inundata. Primele picaturi de apa care se scurg de-a lungul instalatiei t
Mai multe detalii